Vrelo leto na novobeogradskom bazenu: Pojačanja za novi pohod na vrh Evrope su spremna!

Autor:

Sport

14.06.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Novog Beograda iza sebe imaju fantastičnu sezonu.

Vrelo leto na novobeogradskom bazenu: Pojačanja za novi pohod na vrh Evrope su spremna!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda

Ekipa sa bazena Sportskog centra "11. april" u nedavno okončanoj sezoni okitila se dvema šampionskim titulama. Vaterpolo klub Novi Beograd po prvi put u istoriji stigao je do šampionskog pehara u nacionalnom šampionatu Srbije, a isti rezultat ostvaren je i u regionalonom takmičenju najboljih vaterpolo ekipa sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Navedenim uspesima, malo je nedostajalo da se pridoda i najvredniji trofej. Naime, u finalu ovogodišnje LEN Lige šampiona, ekipa Novog Beograda je tek nakon izvođenja peteraca pokelkla u duelu sa italijanskim Pro Rekom, pa svakako jedna sjajna sezona nije okončana na način kako su svi očekivali.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa finalnog susreta LEN Lige šampiona Novi Beograd - Pro Reko

 

IZ tih razloga, kao pto smo vas već ranije informisali, Novi Beograd se rastao sa dosadašnjim trenerom Igorom Milanovićem, ali ime novog šefa struke i dalje nije poznato. I pored toga, sportsk isektor kluba užurbano radi na jačanju ekipe koja bi naredne sezone mogla da načini korak više na međunarodnoj sceni.

Prethodnog leta u klub je stigao grčki internacionalac Vlahopulos i pokazalo se to kao odlično rešenje srpskog i regionalnog šampiona i zato je klub odlučio da angažuje još jendog Grka. U pitanju je Dimitrios Skumpakis koji u srpsku prestonicu stiže iz ekipe Vuljagmenija.

Pored njega redove Novog Beograda pojačaće i perspektivni španski vaterpolista Alvaro Granados Ortega koji je nastupao za ekipu Barselonete.

Pored navedene dvojice internacionalnih pojačanja, klub će angažovati i nekadašnje vaterpoliste Šapca, golmana Radoslava Filipovića, kao i crnogorski centar Savo Ćetković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading