Vanredna sednica Skupštine ARKUS lige!

Autor:

Sport

10.06.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijama hotela ,,M" održana je vanredna sednica Skupštine Asocijacije rukometnih klubova superlige (ARKUS).

Vanredna sednica Skupštine ARKUS lige!

Foto: Rukometni savez Srbije

Predsednik Skupštine Milorad Lađarević vanrednu sednicu zakazao je zbog ostavke koju je Milan Đukić podneo na mesto predsednika Upravnog odbora ARKUS, kao i zbog redovnih aktivnosti Skupštine, koje se održavaju u ovom periodu godine.

Sednici je prisustvovala Milena Delić, predsednica Rukometnog saveza Srbije, koja je pozdravila prisutne i obratila im se ispred Rukometnog saveza Srbije.

Doneta je odluka o prijemu novih članova Asocijacije, a to su klubovi koji su izborili plasman u ARKUS ligu na osnovu rezultata ostvarenih u sezoni 2021/22. ŽORK ,,Kikinda” i ŽRK ,,Pančevo” su ženski klubovi koji su se priključili Asocijaciji, dok su u muškoj konkurenciji to RK ,,Topličanin” i MRK ,,Kikinda”.

Republika

Foto: EHF

Rukomet

 

Ljubiša Stojiljković izabran je za naslednika Milana Đukića na čelu Upravnog odbora, a funkciju potpredsednika UO vršiće Stojan Radanović i Dragan Škrbić. Za članove UO izabrani su Darko Jevtić, Slaviša Stojinović, Željko Perkunić, Dragan Lozo, Nemanja Milojević i Stavro Rašković.

Takođe, na današnjoj sednici birao se i jedan član Nadzornog odbora, a doneta je odluka da to, uz Srbislava Nešića, predsednika NO, i Snežane Tufegdžić, bude Slavko Dukić.

Konačno, i Skupština Asocijacije rukometnih klubova superlige dobila je novog predsednika, a tu funkciju ubuduće će obavljati Miško Tomić, dok Bojan Nikitović ostaje potpredsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading