Poveli i stali: Srbija poražena u Ligi nacija!

Autor:

Sport

09.06.2022

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je neuspeh u drugom kolu Lige nacija.

Poveli i stali: Srbija poražena u Ligi nacija!

Foto: OSSRB

Nakon trijumfa na startu takmičenja nad selekcijom Bugarske rezultatom 3:1, odbojkaši Srbije su poraženi identičnim rezultatom od nacionalne selekcije Francuske u okviru odbojkaške Lige nacija.

Srbija - Francuska 1:3 (25:21, 22:25, 23:25, 23:25)

Republika

Foto: OSSRB

Liga nacija: Srbija - Francuska

 

Izabranici Igora Kolakovića su sjajno odigrali protiv Francuza, koji su bili apsolutni favoriti u duelu sa podmlađenom reprezentacijom Srbije.

Foto: OSSRB

Liga nacija: Srbija - Francuska

 

Baš ta mladost je pokazala da se na nju mora računati u budućnosti. Odigrali su hrabro, borbeno, motivisano i pre svega kvalitetno, jer drugačije se ne može osvojiti set protiv Francuske. Imala je Srbija priliku da povede sa 2:1, da dođe do boda koji bi mnogo značio mladim odbojkašima, ali Francuska je u završnici pokazala zašto je u vrhu svetske odbojke. I kada se činilo da će Francuzi lako dobiti četvrti set, Srbija je zapretila u finišu, učinila završnicu ne samo uzbudljivom, već i kvalitetnom, ali su Francuzi bili bolji za tu jednu loptu.

Republika

Foto: OSSRB

Liga nacija: Srbija - Francuska

 

Reprezentacija Srbije će treću utakmicu u Kanadi odigrati u petak, 10. juna sa početkom od 11 časova po lokalnom, odnosno 17.00 časova po našem vremenu, stoji na zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading