Hvala Srbiji i Aleksandru Vučiću: Zlatni srpski bokseri na prijemu kod predsednika Republike! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijske rezultate ostvarili su srpski bokseri na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u jermenskom Jerevanu.

Hvala Srbiji i Aleksandru Vučiću: Zlatni srpski bokseri na prijemu kod predsednika Republike! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Tim povodom, predsdnik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, osvajače zlatnih medalja na Evropskom prvenstvu u boksu Vahida Abasova i Artjoma Agejeva, kao i članove delegacije Bokserskog saveza Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

Nakon obraćanja predsednika Republike Srbije, okupljenima se obratio i zlatni srpski bokser Vahid Abasov koji je ovom prilikom izjavio:

- Želim da zahvalim našoj državi, Republici Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Hvala puno. I takođe želim da kažem da je ovo pobeda svih nas, pobeda Srbije, pobeda naših trenera. Zahvaljujem se svima na podršci. Mi ćemo se zalagati da ovaj sport postane još popularniji u Srbiji, jer je ovo samo početak i učinićemo sve da srpski boks dovedemo na sam vrh sveta. Još jednom hvala svima na bezgraničnoj podršci - istakao je Vahid Abasov, zlatni srpski bokser.

 

Nakon izlaganja Vahida Abasova, zlatni srpski bokseri predvođeni trenerom Milanom Piperskim uručili su predsedniku Aleksandru Vučiću prigodne poklone, rukavicu sa potpisima svih boksera, mini rukavicu kao i medalju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miloš

29.06.2023 11:10

A što stranci predstavljaju našu zemlju?