NIKADA MI NIJE IZDAVALA NAREĐENJA: Milorad Šušnjić negirao da je zloupotrebio položaj i radio po nalogu Dijane Hrkalović

Autor:

Hronika

06.06.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Šušnjić, bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad, negirao je danas pred Specijalnim sudomu Beorgadu, da je zloupotrebio položaj.

NIKADA MI NIJE IZDAVALA NAREĐENJA: Milorad Šušnjić negirao da je zloupotrebio položaj i radio po nalogu Dijane Hrkalović

Foto: ATA Images

Njemu se na teret stavlja, da je po nalogu Dijane Hrkalović, neovlašćeno stavio na mere prisluškivanja bosanskog kriminalca Darka Eleza kako bi se uticalo da on ne dođe pod obradu drugih policijskih odeljenja.

Milorad Šušnjić je istakao da njemu Hrkalovićeva nikada nije izdala nikakvo naređenje, jer za to nije bila ovlašćena.

Republika

Foto: Youtube/Instagram

Dijana Hrkalović i Darko Elez

Ona je u sud došla iz kućnog pritvora koji joj je određen 31. marta.

Istakao je da se sa njom susretao samo na kolegijumima, da su samo službeno sarađivali i da nikada nisu bili nasamo, pišu Novosti.

Republika

Foto: ATA Images

Dijana Hrkalović

Tvrdio je i da je Elez stavljen na mere obrade kada je protiv njega krivičnu prijavu podneo Želimir Kreštalica, koji ga je teretio za pretnje.

Na optuženičkoj klupi nalazi se i Dejan Milenković, bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading