Agejev i Abasov danas u Jerevanu za finale EP!

Autor:

Sport

29.05.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boks reprezentativci Srbije Vahid Abasov i Artum Agejev danas se bore za plasman u finale Evropskog prvenstva za seniore koje se održava u jermenskom gradu Jerevanu.

Agejev i Abasov danas u Jerevanu za finale EP!

Foto: BSS

Plasmanom u polufinale Abasov i Agejev već su izborili bronzane medalje, današnjim pobedama obezbedili bi šansu da se bore za zlato i pobedničko postolje za Srbiju.

Na TV Arena Fight od 12 časova kreće direktan tv prenos za EP u Jerevanu. Srpskog boksera Vahida Abasova u kategoriji 63.5 - 67 kg gledaćemo u osmoj borbi prve seanse, što bi trebalo biti u 13:45 časova protiv Moldavca Aleksandrea Parašćijeva , dok će Artem Agejev (kategorija 75 do 80 kg) u ring u drugoj seansi deveti meč u 18:00 časova protiv Hrvata Luke Plantića.

Republika

Foto: BSS

Artum Agejev

 

Prvu pobedu u prvom meču od deset srpskih boks asova na EP u Jermeniji boksovao je Artum Agejev i upisao pobedu nad Poljakom Goinskim. usledila je briljantna pobeda nad prvom zvezdom ovog takmičenja u ovoj kategoriji Špancem Jalidovim, u četvrtfinalu pao je i Bugarin Nikolov. Sledi sudar sa Hrvatom Plantićem.

Drugu sigurnu bronzanu medalju Srbiji je obezbedio Vahid Abasov koji je u prvom meču ubedljivo pobedio Irca Kevera, zatim deklasirao i Škotlanđanina Tilera Džolija (5-0) u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Sledi nova bitka, borba za finale srpskog reprezentativca protiv Moldavca Aleksandrea Parašćijeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading