Kremlev i dalje vodi Svetsku boks asocijaciju! (FOTO)

Autor:

Sport

15.05.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umar Kremlev, novi je stari predsednik Svetske bokserske asocijacije (IBA).

Kremlev i dalje vodi Svetsku boks asocijaciju! (FOTO)

Foto: BSS

Umar Kremlev

To je odluka završenog Kongresa, koji je trajao dva dana u Istanbulu. Ostali kandidati nisu ispunili određene uslove, tako da je Umar Kremlev aklamacijom izabran za drugi mandat.

- Sportisti i njihovi treneri su najvažniji deo boksa i svi moramo da radimo na tome da ih podržimo. Za mene je najvažnije poverenje boksera, trenera i vas, nacionalnih federacija - rekao je Kremlev, pred 145 prisutnih delegata, na sjajno organizovanom Kongresu. Rus je na kraju dodao: 

Republika

Foto: BSS

Obraćanje Umara Kremleva

- Imamo mnogo toga da uradimo. Uradimo to kao ujedinjen tim. Moramo pomoći jedni drugima bez diskriminacije. Pre godinu i po dana sam dao hrabra obećanja: da ćemo izmiriti dugove IBA i izgraditi našu najbolju budućnost reformom upravljanja, finansijskim integritetom i sportskim integritetom. Napravili smo ogroman napredak i odlučan sam da osiguram da IBA održi obećanja, sprovođenjem reformi koje su sada uveliko u toku.

Srbiju su na Kongresu predstavljali predsednik Nenad Borovčanin i potpredsednik Slobodan Đurić.

Republika

Foto: BSS

Nenad Borovčanin i Slobodan Đurić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading