IGRA SUDBINE: Iznenadili Partizan u Evrokupu, a sada ISPALI IZ LIGE!

Autor:

Sport

15.05.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su na gostovanju doživeli poraz, a njihov tadašnji rival naredne sezone igraće u drugoligaškom rangu u svojoj zemlji.

IGRA SUDBINE: Iznenadili Partizan u Evrokupu, a sada ISPALI IZ LIGE!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana završili su učešće u osmini finala Evrokupa porazom od turske Burse (kasnije poraženog finaliste) posle produžetaka u prepunoj beogradskoj Areni.

Protivnik crno-belih tokom igranja na međunarodnoj sceni bila je i ekipa Andore koja je pobedila Beograđane u četvrtom kolu A grupe sa 61:60 na domaćem parketu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Zašto sada spominjemo Andoru? Zanimljivo da je rival "parnog valjka" ispao u drugu ligu Španije! Takođe, ne treba zaboraviti da je Andora stigla i do polufinala Evrokupa i na svom terenu izgubila je upravo od Burse sa ubedljivih 85:68.

Na Pirinejima je sinoć odigrano poslednje kolo i Andora je trijumfom mogla da ostane u eliti, jer bi imala skor od 12 pobeda i 22 neuspeha. Ipak, klub iz mikro-države izgubio je od Tenerifa sa 77:75 i priča oko opstanka je završena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading