BORBA ZA POSLEDNJE PREOSTALO MESTO: Srbija večeras MORA da pobedi!

Autor:

Sport

16.04.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vrlo jasan.

BORBA ZA POSLEDNJE PREOSTALO MESTO: Srbija večeras MORA da pobedi!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije

Rukometaši Srbije večeras u 18 časova igraju odlučujuću utakmicu, protiv Slovenije, za plasman na Svetsko prvenstvo u rukometu.

U prvoj utakmici, odigranoj u Celju, srpski rukometaši su slavili, a sada je red na revanš utakmicu koja će biti odigrana u Kragujevcu, gde će imati priliku da potvrde prolazak.

- Kao što sam istakao posle prvog meča, dobro je što smo ostvarili pobedu u Celju, ali napravili bismo grešku ako bismo pomislili da smo se tom pobedom kvalifikovali na Svetsko prvenstvo. Očekuje nas još jedan meč kome moramo da pristupimo na isti način na koji smo pristupili u Celju. Ja uopšte ne razmišljam o rezultatu postignutom u prvoj utakmici. Najvažnije je da smo pokazali da možemo da igramo na visokom nivou i jedina prednost koju ćemo imati sada je prednost naše publike. Slovenija je ekipa s velikim brojem iskusnih igrača i očekujem da ćemo morati da igramo na istom nivou ako želimo da idemo na Svetsko prvenstvo - rekao je selektor Srbije, Toni Đerona.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Svetsko prvenstvo će biti održano između 11. i 23. januara 2023. u Poljskoj i Švedskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading