IPAK JE OVO BIO PREVELIKI ZALOGAJ: Evropska završnica je ostala samo SAN, ali pripreme za LIGU ŠAMPIONA uveliko traju!

Autor:

Sport

26.02.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stonoteniserke Novog Sada poražene su u revanšu polufinala Kupa Evrope u Kartaheni od istoimene ekipe sa 3:0. Novosađanke su u Španiju otputovale sa minimalnim šansama za prolaz jer su u prvom meču u Novom Sadu takođe pretrpele poraz (3:1).

IPAK JE OVO BIO PREVELIKI ZALOGAJ: Evropska završnica je ostala samo SAN, ali pripreme za LIGU ŠAMPIONA uveliko traju!

Foto: Starsport

Navijači

Ekipa sa pirinejskog poluostrva opravdala je ulogu favorita i slavila u šest od ukupno sedam odigranih partija protiv srpskih šampionki. Ovo će biti četvrto finale Kupa Evrope za Kartahenu koja je to takmičenje osvajala tri puta.

Marija Ksiao revanširala se Aneti Maksuti i u Španiji uspela da savlada novosadsku igračicu u tri seta (11:6, 12:10, 11:6).

Usledio je susret između bivše srpske reprezentativke, Silvije Erdelji De Souze, i Tijane Jokić. Posle velike borbe u pet setova, duel je u svoju korist preokretom rešila iskusnija stonoteniserka za vodstvo Kartahene od 2:0 (5:11, 6:11, 11:7, 11:6, 6:4).

I ako je pitanje prolaska u finale španske ekipe već bilo rešeno, iskusna Li Fen odigrala je na nivou i u tri seta savladala Reku Bezeg (11:5, 11:3, 11:6).

Novi Sad je plasmanom u polufinale Kupa Evrope ponovio prošlogodišnji rezultat, ali i sačuvao mesto u Ligi šampiona gde će započeti takmičenje u maju.

Podsetimo, u oktobru prošle godine srpske šampionke debitovale su u najjačem klupskom takmičenju odakle su eliminisane u grupnoj fazi, pa su evropski put nastavile u Kupu Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading