KAKAV ŠOK: Partizan bez STRANACA, o TROFEJIMA mogu samo da maštaju!

Autor:

Sport

14.02.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stonoteniseri Partizana prvi deo superligaškog karavana okončali su u samom vrhu tabele, sa velikim izgledima da se do kraja šampionata bore za šampionski pehar. Igru crno-belih nosila su dva internacionalca sa Pirinejskog poluostrva, ali početkom prolećnog dela sezone sve se promenilo.

KAKAV ŠOK: Partizan bez STRANACA, o TROFEJIMA mogu samo da maštaju!

Foto: Starsport

Mark Duran i Endike Diez bili su najzaslužniji za sjajne partije ekipe iz Humske. Međutim, od početka prolećnog dela sezone, njih dvojice nema u sastavu pa su crno-beli zaređali sa katastrofalnim rezultatima.

U četiri prolećna susreta Partizan je zabeležio isto toliko poraza, pa je borba za šampionski pehar, kada su crno-beli u pitanju već sada završena.

Partizan je na prolećnoj premijer iporažen u Zrenjaninu od Banata rezultatom 4:0, usledio je bolan poraz od zvaničnog šampiona Crvene zvezde 1:4, a jedini poen ekipi je doneo Miloš Savić. Ni dva naredna susreta nisu donela rezultatski boljitak. Porazi od Temerina (2:4) i beočinskog Radničkog (0:4) samo su potvrdili da crno-beli bez stranaca nemaju ekipu koja može biti konkurentna u borbi za sam vrh srspkog superligaškog karavana.

Pred crno-belima su teški dani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading