OVO ĆE PEVATI CEO SVET: Promovisana himna Svetskog prvenstva u atletici! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.02.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo u atletici održaće se u srpskoj prestonici od 18. do 20. marta 2022. godine.

OVO ĆE PEVATI CEO SVET: Promovisana himna Svetskog prvenstva u atletici! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Danas je pred predstavnicima medija održana promocija zvanične himne Svetskog prvenstva, a tom prilikom prisutnima su se obratili i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić i predsednik Srpskog atletskog saveza, Veselin Jevrosimović.

Zamenik gradonačelnika Beograda je istakao:

- Veoma smo srećni što smo dobili organizaciju Svetskog dvoranskog prvenstva, jer će to ove godine biti najeksponiraniji medijski događaj u svetu. Nadam se da ćemo ubrzo moći da objavimo da imamo još neki događaj. Ovo pokazuje da je Beograd, ne samo prestonica kulture, već i sporta i veoma sam srećan što naši savezi dobijaju ovakva takmičenja. Svake godine dobijamo po jedno, što znači da se gradi nešto novo na infrastrukturi i znači da se sport popularizuje i da se više dece bavi sportom.

Predsednik Srpskog atletskog saveza je u svom izlaganju podsetio i na Evropsko prvenstvo koje je pre pet godina oodržano na istom mestu:

- Radovi se privode kraju. Najteži deo posla za Svetsko prvenstvo smo odradili, uspeli smo da završimo apsolutnu konstrukciju atletske staze, samo su ostale neke finalizacije. Kao što znate, imali smo vrlo uspešno Evropsko prvenstvo 2017. godine i proglašeno je za najbolje organizovano prvenstvo ikada, tako da ne sumnjam da ćemo i ove godine biti proglašeni za najbolje organizovano Svetsko prvenstvo. Prvi put, imamo i specijalnu himnu, posvećenu Svetskom prvenstvu, koju možete čuti - kazao je Jevrosimović i još jednom je pozvao sve da prisustvuju prvenstvu i bodre pre svega naše takmičare, ali i najbolje svetske atletičare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading