PUKLA KORONA BRUKA, A SADA SE PERU: Otkriveno kako je Karabatić mogao da igra ZARAŽEN na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

25.01.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometni superstar Nikola Karabatić igrao je protiv Islanda pozitivan na koronavirus, a sada je otkriveno zbog čega mu je dozvoljeno da nastupi, uprkos činjenici da je bio zaražen.

PUKLA KORONA BRUKA, A SADA SE PERU: Otkriveno kako je Karabatić mogao da igra ZARAŽEN na Evropskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Karabatić u žiži javnosti

Naime, detalji Covid protokola koje je usvojio EHF (Evropska rukometna federacija) govore da igrač ima pravo nastupa u slučaju da poseduje dovoljno antitela. Nakon testiranja, Karabatiću je potvrđeno da ih ima u dovoljnoj meri, pa je dobio zeleno svetlo da izađe na crtu Islanđanima.

Tim povodom oglasio se i EHF pokušavši da razjasni ceo slučaj.

- Istina je da je Nikola Karabatić imao pozitivan test nakon utakmice protiv Holandije. Naši lekarski stručnjaci pregledali su njegovu istoriju bolesti jer je ranije bio zaražen kovidom. Na temelju antitela, procenili smo da sme da igra - saopštili su iz EHF-a.

Bilo kako bilo, oko Karabatića se podigla velika prašina, koja je bacila senku na dosadašnji tok kontinentalnog šampionata, na kome je za sada samo selekcija Danske overila plasman u polufinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading