JELISAVETA ORAŠANIN UGRADILA 300 KUBIKA SILIKONA! Svi detalji operacije glumice, Teodosić ODUŠEVLJEN! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji hirurške intervencije glumice Jelisavete Orašanin.

JELISAVETA ORAŠANIN UGRADILA 300 KUBIKA SILIKONA! Svi detalji operacije glumice, Teodosić ODUŠEVLJEN! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Jelisaveta Orašanin svojim novim fotografijama na svom Instagram profilu pokazala je da je ugradila silikone, a sada je su otkriveni i detalji operacije i njen odluke.

- Jelisaveta nikada nije imala velike grudi, ali to joj nije ni smetalo. Posle rođenja Petre i Bogdana grudi su joj pale, pa je poželela da ih koriguje. Malo ih je podigla i uvećala - počinje priču izvor blizak glumici, prenosi Informer.

Republika

Foto: printsceen/instagram.com

Jelisaveta Orašanin ugradila silikone

On otkriva i da se glumica premišljala oko intervencije, jer je uvek verovala da je prirodno najlepše, ali nakon porođaja stvari su se promenile.

- Nikada nije bila protiv plastične hirurgije, ali nije ni razmišljala da ode "pod nož". Međutim, posle drugog porođaja nije bila zadovoljna onim što vidi u ogledalu. Nije joj se dopadalo kako izgleda u kupaćem kostimu, pa je zakazala pregled kod plastičara - priča izvor i dodaje da se odlučila za "trojku'', tj.da je ugradila 300 kubika.

 

 

- Nije htela da stavlja velike grudi jer je želela da izgledaju prirodno. Niko ne bi ni primetio da ima silikone da nije počela na Instagramu da objavljuje fotke u kupaćem kostimu sa Maldiva.

 

 

Jelisaveta se brzo oporavila posle intervencije, te se ubrzo vratila i svakodnevnim obavezama.

- Operacija je prošlo odlično, a Jelisaveta se posle samo nekoliko dana vratila kućnim poslovima i brizi oko dece. Sredinom januara je otišla na Maldive, gde je ponosno pokazala svoje novo poprsje. Samopouzdanje joj je poraslo i sada je u potpunosti zadovoljna izgledom.

Njen suprug, Miloš Teodosić, maksimalno je podržao suprugu u ovoj odluci.

 

 

- Oduševio se kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading