POZITIVAN NA KORONU, ALI IMA ANTITELA: Dok Novaka DEPORTUJU zdravog, njega puštaju da igra iako je ZARAŽEN!

Autor:

Sport

24.01.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi korona skandal trese svet sporta! Ovoga puta viđen je na Evropskom prvenstvu u rukometu, nakon što je isplivala informacija da je reprezentativac Francuske Nikola Karabatić igrao meč, uprkos pozitivnom testu na prisustvo zaraze.

POZITIVAN NA KORONU, ALI IMA ANTITELA: Dok Novaka DEPORTUJU zdravog, njega puštaju da igra iako je ZARAŽEN!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Naime, Karabatiću je potvrđena korona posle duela sa Holandijom, ali je on nasuprot pravilima nastupio i u porazu "Trikolora" od Islanda u 2. kolu druge faze kontinentalnog prvenstva.

Podsetimo da pravila nalažu da rukometaš koji dobije pozitivan test na Covid propusti narednu utakmicu Evropskog prvenstva, što Karabatić nije učinio.

Povodom "slučaja Karabatić" oglasila se i Evropska rukometna federacija sa obrazloženjem koji su mnogi okarakterisali tendecioznim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pukla bruka zbog Karabatića

- Istina je da je Nikola Karabatić imao pozitivan test nakon utakmice protiv Holandije. Naši lekarski stručnjaci pregledali su njegovu istoriju bolesti jer je ranije bio zaražen kovidom. Na temelju antitela, procenili smo da sme da igra - saopštili su iz EHF-a.

Francuzi igraju ključan meč sa Crnom Gorom večeras od 20:30, a situacija sa Karabatićem još jednom je osvetlila razmere nepravde koju je Australija učinila prema najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću, proteravši ga zdravog iz zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading