OPTIMIZAM NE JENJAVA: Da ponovimo ono što smo uradili u Zrenjaninu pre godinu dana!

Autor:

Sport

16.01.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije u sutrašnjem meču protiv selekcije Francuske određuje svoju sudbinu na 15. Evropskom prvenstvu.

OPTIMIZAM NE JENJAVA: Da ponovimo ono što smo uradili u Zrenjaninu pre godinu dana!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Svoja nadanja pred meč sa "Trikolorima" izneo je i selektor naše selekcije Toni Đerona:

 - Jasno je da se moramo fokusirati na taj meč. Iskoristili smo priliku da danas pogledamo snimak utakmice sa Hrvatskom, i analiziramo gde smo pogrešili. Pokazali smo se kao veoma dobri, ali smo imali mnogo problema, posebno u tranziciji i pozicionom napadu. Napravili smo dosta grešaka, što bi bilo ispravljeno, da imamo više vremena – rekao je Đerona i nastavio:

- Uradili smo analizu sutrašnjeg protivnika. Danas ćemo raditi na manjim detaljima pred taj meč. Pokušaćemo ono što smo uradili u Zrenjaninu pre godinu dana. Da pobedimo sa tri gola razlike i plasiramo se u glavnu rundu. Sutra moramo pokušati i dati sto posto. Takođe, psihološki element je neizostavan. Francuska je tim koji igra sa mnogo samopouzdanja. Razlika je što sada ne možemo igrati u punom sastavu protiv njih - zaključio je selektor srpske rukometne reprezentacije.

Meč između Srbije i Francuske na programu je u ponedeljak 17. januara sa početkom od 20:30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading