IZABRAN NAJBOLJI: Radivojević postigao najlepši pogodak dana!

Autor:

Sport

16.01.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos porazu naše rukometne reprezentacije u drugom susretu ovogodišnjeg evropskog prvenstva, jedan naš rukometaš ima razloga za slavlje.

IZABRAN NAJBOLJI: Radivojević postigao najlepši pogodak dana!

Foto: Tanjug/AP

Najefikasniji u redovima "Orlova" tokom duela sa selekcijom Hrvatske bio je Bogdan Radivojević. On je pet puta tresao mrežu hrvatskih golmana, a jedan će posebno ostati upamćen.

Pri rezultatu 1:3 u korist rivala, prelepu akciju izvela su krila srpske nacionalne selekcije Vanja Ilić i Bogdan Radivojević koji je iz cepelina zatresao mrežu protivnika. 

 

 

Ovaj pogodak oduševio je i predstavnike EHF-a koji su gol Radivojevića proglasili i za najlepši pogodak jučerašnjeg takmičarskog dana.

 

 

Pored Bogdana Radivojevića, na listi najlepših pogodaka našli su se ruski reprezentativac Kotov, Mirko Radović reprezentativac Crne Gore, Tomas Urban iz Slovačke i slovenački internacionalac Boris Mačkovšek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading