CUPARA IRONIČAN: Hvala Hrvatima što su pevali ljubi, ljubi, ljubi Srbina!

Autor:

Sport

16.01.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije u drugom susretu Evropskog prvenstva poraženi su od reprezentacije Hrvatske rezultatom 20:23 i sada je ekipi selektora Tonija Đerone neophodna nova senzacija protiv Francuske kako bi obezbedili plasman u nastavak takmičenja.

CUPARA IRONIČAN: Hvala Hrvatima što su pevali ljubi, ljubi, ljubi Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Cupara

Posebno je ovaj poraz teško pao najboljem srpskom čuvaru mreže:

– Teško je izgubiti pred našim navijačima. Bilo je više hrvatskih, bilo je svega i na tribinama i na terenu, zaboleo me ovaj poraz. Žao mi je što nismo smogli snage da malo bolje odigramo u napadu, poziciona odbrana je bila vrhunska. Momci su se kretali odlično i borili kao lavovi, mnogo su mi pomogli, ali u napadu je nedostajala širina. Neodstajao je šuter kao što je Petar Đorđić. Bez njega smo ostali u pet sati popodne. Zbog korone, a preležao je koronu pre tri nedelje, Naravno, korona je omela i Hrvatsku, pa da ne pričam o tome, nije samo nama, pa da plačemo zbog toga – izjavio je Vladimir Cupara i dodao:

– Danas će nas pljuvati, to je realno, ali ne znaju da ćemo se dići jer smo jaki.

 

 

Paklena je atmosfera bila u "Pik Areni" u Segedinu. Bilo je interesantno čuti od Cupare da li je uopšte imao mogućnosti da čuje navijačke pesme:

– Jesam, kako da ne.  Došlo je i mnogo mojih prijatelja, članova porodice. Svaka čast svima koji su došli u Segedin. Hvala i hrvatskim navijačima koji su pevali “ljubi, ljubi, ljubi Srbina”. Baš lepo od njih – nasmejao se Cupara.

Gledajući sa strane čini se da je ključni period meča bio pri prednosti naše selekcije od 9:8 kada su Hrvati napravili seriju od tri uzastopna pogotka:

– To je period koji nas je koštao. I umor i  sve i ta prevelika želja da se neki napad ranije završi. Par izgubljenih lopti. I 20 faulova u napadu, a Hrvatima dva! Kako to? To neko mora da mi objasni. Međutim, nema žaljenja, idemo dalje.

 

 

Kako komentarišeš arbitražu Nemaca?

– Retko se žallim na suđenje, ali ovo je stvarno bilo smešno. Direktno su uticali na rezultat – jasan je Cupara.

 

 

Rukometna reprezentacija Srbije svoj ključni susret protiv Francuza igra u ponedeljak 17. januara sa početkom od 20:30 časova,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Bojan

16.01.2022 10:09

Pa oni nas očito mnogo vole, zato nam i pevaju ljubi, ljubi, ljubi...srbina. Hvala im od srca.