SADA JE SVE JASNO: Đerona doneo KLJUČNU ODLUKU pred Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

11.01.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije danas kreću put Segedina na Evropsko prvenstvo, koje se od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

SADA JE SVE JASNO: Đerona doneo KLJUČNU ODLUKU pred Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Nakon dvonedeljnih priprema u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, problemima sa korona virusom, selektor Srbije Toni Ðerona saopštio je spisak rukometaša koji kreću u Segedin, gde će naša selekcija u grupi C odmeriti snage sa reprezentacijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

Na spisku su:

Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Tibor Ivanišević, Mladen Šotić, Uroš Borzaš, Petar Ðorđić, Marko Milosavljević, Lazar Kukić, Ðorđe Ðekić, Miloš Orbović, Mihajlo Mitić, Darko Ðukić, Bogdan Radivojević, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Živan Pešić i Vukašin Vorkapić.

Kako je naveo Rukometni savez Srbije (RSS), Stevan Sretenović je dobio negativan nalaz na poslednjem PCR testiranju, pa će nakon lekarskih pregleda biti poznato da li se pridružuje ekipi na putu za Segedin.


Očekuje se i ishod testiranja i lekarskih pregleda Vanje Ilića, pa će u skladu sa tim biti poznato da li se pridružuje reprezentaciji uoči prve utakmice protiv Ukrajine.

Kapitensku traku će u odsustvu Nemanje Ilića nositi Mijajlo Marsenić.

Rukometaši Srbije prvi meč igraju 13. januara protiv Ukrjaine od 18 satii, dva dana kasnije rival je Hrvatska od 20. 30, dok će 17. januara u istom terminu igrati protiv Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading