MONSTRUOZNO: Mladoj odbojkašici Talibani ODRUBILI GLAVU zbog bizarnog razloga!

Autor:

Sport

21.10.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog četvrtka stiže nam užasna vest. Termin. "užasna" ipak nije prava reč za ovaj zločin koji se dogodio u Avganistanu.

Republika

Foto: Starsport

Jeziv zločin

Naime, Mahđabin Hakimi, juniorskoj reprezentativki ove zemlje u odbojci, pripadnici Talibana su odrubili glavu, a kao razlog navodi se to da je mlada odbojkašica igrala bez hidžaba.

Vest je potvrđena i izjavom trenera nesrećne odbojkašice, koja je nastupala za klub Persijan Independent. Trener Suraja Afzali, potvrdio je da je Mahđabin Hakimi ubijena početkom oktobra meseca od strane Talibana, ali da niko u prvom trenutku nije postao svestan tako jezivog ubistva, jer su pobunjenici zapretili njenoj porodici da ne govori o tome.

Mahđabin je igrala za klub iz Kabula pre raspada Vlade Mohamada Ašrafa Gani Ahmadzaija i bila jedna od najboljih igračica. Na pojedinim društvenim mrežama, pre nekoliko dana objavljene su fotografije, na kojima se vidi odsečena glava nesrećne devojke.

Iz tog razloga reagovao je čuveni italijanski stručnjak, Mauro Beruto, koji je sve objavio na društvenim mrežama i u jednom statusu pozvao odbojkaške poslenike u Italiji da bar minutom ćutanja odaju počast tragično ubijenoj odbojkašici, čime bi, kako je još dodao, skrenuo pažnju svetskoj javnosti na ono što se trenutno događa sportistima i mladim ljudima u Afganistanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading