AMERIKANAC SE PRIBOJAVA ZVEZDINOG TAJNOG ORUŽJA! Gostima neće biti nimalo lako

Autor:

Sport

21.10.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš i trener berlinske Albe, Luk Sikma i Izrael Gonzales komentarisali predstojeće gostovanje u Beogradu.

Republika

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Albe slave pobedu



Predstojeći duel između Albe i Crvene zvezde komentarisali su strateg nemačkog kluba Izrael Gonzales, kao i njihov košarkaš Luk Sikma.

- Očekuje nas uzavrela atmosfera u Beogradu. Moramo da ostanemo mirni, da mislimo samo o košarci i da zaboravimo sve oko nas. U svakom slučaju, utakmica u Beogradu biće težak zadatak jer je Zvezda već u dobroj formi i jedan je od timova sa najboljom odbranom u Evroligi. Crveno-beli u sastavu imaju mnogo odličnih srpskih igrača poput Davidovca, Lazarevića, Dobrića, Kalinića ili Simonovića, a svi oni igraju na krilnim pozicijama sa visokim intenzitetom - rekao je Gonzales.

Amerikanac koji igra na poziciji četvorke takođe nije štedeo reči hvale za beogradsku publiku.

- Imali smo probleme u prvih nekoliko utakmica, ali verujemo u svoje sposobnosti i želimo da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Borićemo se za svaku pobedu, ako bude potrebno i u produžecima, kao u poslednje dve sezone u Beogradu. Još je rano, početak je sezone i najvažnije za nas je da nastavimo da unapređujemo igru. Navijači u Beogradu su frenetični, ali kao takmičar volite da igrate u takvim okolnostima - istakao je Luk Sikma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading