SAMO RUS JE PRISTAO NA MEČ SA VELJKOM: Luka Popović, najpoznatiji meč-mejker u regionu otkrio frapantnu činjenicu

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto Čeha Prohaske, koji je dobio koronu, Veljku će na crtu 21. maja u beogradskom hotelu Hajat izaći Rus Denis Tsarjuk.

Foto: Promo
Veljko Ražnatović u punom treningu

Čelične živce ima Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski bokser u kruzer kategoriji. Koronavirus ga je iz ringa udaljio više od osam meseci, ali je spremniji nego ikad. Otkazana je gala veče 15. maja u Minhenu gde je trebalo da boksuje protiv sjajnog Finca Samija Enboma, a onda i meč u Mariboru 22. maja protiv Čeha Prohaske, koji je Slovencima pre nekoliko dana javio da je zaražen. Ipak, najpoznatiji meč-mejker sa ovih prostora Luka Popović brzo je našao zamenu iako to nije bilo nimalo lako.

Foto: Promo
Plakat za meč
10. trijumf u isto toliko mečeva u profi-karijeri juri Ražnatović

- Verujte mi, nema koga nisam “okrenuo”, svi su odbili. Tri šampiona Italije su odustala posle pregledanih Veljkovih snimaka. Znate kako, 206.000 pratilaca ima Ražnatović na Instagramu, garantujem da je od toga bar nekoliko hiljada boksera koji prate sve to. Njegove pripreme u Rusiji su bile paklene, svi znaju da je u punoj snazi. Niko neće da stavi glavu u torbu. A kada je tako, onda nazovete braću Ruse, za njih ste sigurni da nemaju strah. Izbor je ovog puta pao na Denisa Tsarjuka iz Sankt Peterburga. Dakle, od 40 boksera koje sam pozvao, samo Rus je pristao na meč s Veljkom! Njegov pozitivan skor i top forma našeg boksera garantuju odličan meč 21. maja u Hajatu - otkrio nam je Popović.

Foto: Promo
Denis Tsarjuk

Sa druge strane, Ražnatović kao i uvek jedva čeka da uđe među konopce.

- Mnogo me nerviraju ova odlaganja zbog korone, ali sam svestan da na to ne mogu da utičem, ceo svet stoji. Zbog toga sam vrlo srećan što ću 22. maja ipak imati meč, bez obzira na pošast koja hara. Željan sam borbe, ne piše se dobro Rusu - kratko će Ražnatović.

Foto: Promo
Veljko Ražnatović tokom meča

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading