BOGDANA I JA RADIMO NA DRUGOM NASLEDNIKU: Veljko Ražnatović o životu u Titelu i karijeri boksera!

Autor:

Zabava

09.05.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović, njegova supruga Bogdana i sin Željko uživaju u seoskom miru u Titelu. Popularni bračni par je odlučio da što više vremena provodi u svojoj kući koju su dobili kao svadbeni dar od Bogdaninih roditelja.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Radi na kondiciji i na drugom detetu... Veljko

Ražnatović je, gostujući u emisiji "Jutro" na televiziji "Prva" otkrio kako provodi vreme u Titelu i da se sprema za boks mečeve koji ga očekuju:

- Doveo sam formu do neviđenog nivoa, nikad nisam bio spremniji, nadam se da će se to pokazati u ringu. Ja ne idem da se zezam i boksujem, idem da ubijem čoveka. Marek Prohaska je pokojnik. Mi ćemo se sresti u ringu tu nema nikakve priče - poručio je Veljko koji je otkrio da je promenio način života i da sada živi mirno i povučeno:

- Mene niko godinama nije video. Ludak sam, živim sa svojim kerovima, imam 30 pasa kod mene kući. Ljubimo se u usta valjamo se po travi - rekao je on i dodao da trenira dva puta dnevno.

Veljko je otkrio da kada uđe u ring plaši se samo jedne stvari - da ne izgubi.

Foto: Nebojša Mandić
Spreman za sledeći meč

- Plaši me da neću opravdati svoja očekivanja. Plašim se boga i poraza, sve ću uraditi da nikada ne budem poražen. Poraz nikada nije bio opcija- objasnio je Veljko.

Na mečevima u publici redovno možemo videti njegovu majku Cecu Ražnatović, tetku Lidiju, sestru Anastasiju i suprugu Bogdanu, a on je sada otkrio šta mu one kažu pred meč.

- Uvek jedno te isto. Tetka mi se uvek moli tokom meča, a sestra kaže: "Ja nisam ni sumnjala" kada se završi. Oni me potpuno shvataju, razmeju da je to moj put. Boksom planiram da se bavim do neke 32, 33 godine - rekao je on i dodao da će njegov sin Željko sigurno trenirati boks.

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic
Biće još dece...Veljko i Bogdana

Veljko je uskršnje praznike proveo u krugu porodice, prvi da u Boegradu Drugi u Titelu, a sad je otkrio da on i Bogdana rade na proširenju porodice.

- To mi je ekstra što sam u Titelu, odmaram mozak. Bogdana kuva, nismo podelili poslove, ja imam boks. Oko deteta nam pomažu i moja mama i njena mama i sestre njene i svi živi. Radimo na sledećem nasledniku i videćemo! - istakao je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading