JOVANA JEREMIĆ IZNOVA ŠOKIRA JAVNOST IZJAVAMA: Nisam zaboravila partnere iako sam postala majka, BOLJA SAM LJUBAVNICA NEGO IKAD!

Autor:

Zabava

16.05.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka iznova šokira izjavama

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovana Jeremić iznova šokira!

Jovana Jeremić ima u planu da počne sa pisanjem erotskog romana za koji tvrdi da će baciti u zaborav čuvene Pedeset nijansi sive.

Jovana piše erotski roman!

–Planiram da napišem jedan erotski roman gde će biti dosta izmišljenih likova, ali i istinitih. Pedeset nijansi sive idu u zaborav. Pisaću o dopisivanju, s*ksu, vođenju ljubavi, o pravoj ljubavi koja sadrži bliskost, brižnost, sve – kaže Jovana Jeremić za Svet i nastavlja:

–Ja sam žena koja ne zaboravlja partnera kada se ostvari kao majka, bolja sam ljubavnica nego ranije... Ja praštam seks ukoliko nema emocija. Jedno je kada muškarac iz*ebe ženu, al drugo je kada voli tu što je iz*ebao. A ono što nikad ne praštam, je neodgovaranje na poruku ili ne daj bože na poziv. Mnogo velike frajere sam otkačila zbog toga, oni nisu verovali. Ne znam da li je mom mužu lako sa mnom, ali znam da mu je zanimljivo. Samo najjači muškarci to mogu, malo ih je, ali znam koji su –  kaže Jovana i nastavlja:

–Ne perem, ne peglam, ne kuvam jaja, ja zarađujem pare. Moj muž me je takvu upoznao, prihvatio je i svestan je da ne može da me menja. Dete me dosta usporilo na pozitivan način, sve potrebe sam podredila njoj i nisam egoistična kao ranije,njene potrebe su ispred mojih. Majčinstvo menja život iz korena, više ne gubiš vreme na nebitne ljude i nebitne događaje. Ne zamaram ljude oko sebe šta je jela, šta je pila, kad je piškila, kakila i prezirem taj vid majki kojima je centar života da rode dete i udaju se. Takve prezirem, iako me osuđuju. Žena mora da ima karijeru i da bira frajera. Ako je rodila dete nije uhvatila boga za onu stvar. Normalno je da ako možeš, rodiš dete, ali nisi rodila prestolonaslednika. Ima žena što po ceo dan smaraju ljude šta im radi dete, ja Leu ne spominjem sem ako me neko ne pita. Volela bih da imam sina Vasilija. Najveća podrška oko deteta su mi mama i svekrva, da njih dve nije bilo ne bih mogla da izguram ovu priču. Mnogo su me odmenile, ali se ne mešaju – zaključila je voditeljka za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jovan

16.05.2021 17:28

Maric nju drzi upravo zbog ovih njenih cestih "ispala", podize mu rejting gledanosti

Duda

16.05.2021 19:37

Jovana Jeremic teska prostakusa i skorojevicka.

Odgovori 14 0
mica

16.05.2021 19:53

Kebes takvu zenu

Verka

17.05.2021 06:51

Jovana Jeremic,i Jelena Karleusa,iste, isteeee.