GENIJALNO: Povredio je zglob, AL ĆE BITI SPREMAN ZA POČETAK SEZONE!

Autor:

Sport

30.11.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA novinari imaju sklonost ka tome da budu ekstremno duhoviti, pa je sada jedan od njih nasmejao javnost do suza objavom o Džou Bajdenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden povredio je zglob, što je dovelo do razvoja urnebesne situacije na Tviteru

Kevin O'Konor uglavnom je ozbiljan lik koji važi za jednog od najboljih NBA analitičara, ali voli čovek da se našali s vremena na vreme, pa se na njegovom nišanu našao potencijalni budući predsednik Amerike Džo Bajden.

Dok se čekaju rezultati Trampovih tužbi zbog krađe na izborima, stigle su nam vesti da je Bajden povredio zglob.

Na nečiju sreću, nije ozbiljnije povređen, ali mu je članak naprsao, pa će morati da nosi čizmu i da miruje nekoliko nedelja.

Jedna američka novinarka htela je da obavesti svoje pratioce na Tviteru o razvoju situacije sa perspektivnim predsednikom SAD, ali nije ni slutila da će završiti kao predmet sprdnje Kevina O'Konora.

 

Cela poenta priče je ta da se doktor koji je tretirao Bajdena takođe zove Kevin O'Konor, pa je ona napisala:

- Džo Bajden okliznuo se dok se igrao sa psom, pa je uganuo članak. Njegov ortoped Kevin O'Konor pogledao je snimke sa rendgena i konstatovao je samo malo naprsnuće, pa će posle nekoliko nedelja ponovo snimiti Bajdenovu nogu da se uveri da je sve ok - napisala je novinarka.

O'Konor kao da je ceo život čekao da "baci tu foricu", pa je skočio u akciju i ostavio presmešni tvit ispod njenog:

- Džo Bajden se povredio, ali će po mojim izvorima biti spreman za početak sezone dame i gospodo. Nastaviću da vas obaveštavam kada budem imao više detalja - napisao je Kevin, pa je do suza nasmejao svakoga ko je njegov tvit pročitao.

Kakav kralj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading