(VIDEO) OVO JE ODBRANA MARADONINOG DOKTORA: Kroz suze otkrio da je bio JEDINI koji je bio uz fudbalsku legendu!

Autor:

Sport

30.11.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leopoldo Luke, lični lekar Dijega Maradone koji se nalazi pod istragom zbog smrti slavnog fudbalera i pod sumnjom je da lečenje nije obavljao savesno, rekao je da je uradio sve što je u njegovoj moći da mu produži život.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Dijego Armando Maradona i doktor koji je pod istragom

- Dijego je mrzeo lekare, mrzeo je psihijatre, Dijego je bio težak bolesnik. Ja sam sa njim imao drugačiji odnos, ja sam mu bio i prijatelj, moja uloga je bila i da mu pomognem da razume šta mu je potrebno, kakva nega mu je potrebna - rekao je Luke.

Doktor je u nekoliko navrata, tokom duge konferencije za medije, počinjao da plače, a kroz suze je nastavljao da objašnjava situaciju.

- Sve živo su ispitivali, uzeli su mi sve telefone i hard disk. Neke stvari koje su rekli ne mogu ni da čitam. Pričam kao prijatelj. Bio sam na sahrani, tamo sam video neke ljude koje nikada nisam video blizu njega u životu - rekao je Luke.

Istragu protiv njega su zatražile Maradonine ćerke.

Doktor je demantovao da je Dijego lečen pogrešno nakon otpuštanja iz bolnice.

- Sve je urađeno kako treba, nije bilo grešaka u lečenju. Ja sam mu produžio život vremenom koje sam provodio sa njim. Svi znaju kroz šta sam sve prošao sa njim, ali on je želeo život koji je loš. Ja sam ponosan što sam bio uz njega, u najtežim trenucima, kada nije bilo nikoga. Dok je Dijego bio dobro i kada je bio dobro, svi su bili u blizini, kada je bio u lošem stanju ostajao sam samo ja - rekao je Luke.

 

- I tako je bilo do njegovog poslednjeg trenutka - zaključio je Luke.

Luke bi mogao da bude optužen za ubistvo iz nehata, navode argentinski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading