Borba za vizu, srce na terenu! Grbić: Emocije su bile jako prisutne!

Autor:

Sport

10.08.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić oglasio je povodom pobede "orlova" nad Australijom u prvom kolu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Nikola Grbić

– Emocije su bile jako prisutne, nije toliko bilo u vezi sa protivnikom… Prvi set smo bili ekstremno stegnuti i nismo bili lucidni i da iskoristimo kontranapade u momentima kada smo igrali dobro. Da smo dobili prvi set, završili bismo mnogo ranije - rekao je Grbić i dodao:

– U četvrtom setu igralo se poen za poen, oni više nisu imali šta da izgube i bili su fenomenalni, pa nije bilo lako uopšte. Bilo bi potpuno zasluženo i da smo ušli u taj brejk, oni su to zaslužili igrom i požrtovanjem. Ako pogledate sve kvalifikacione turnire, videćete da se favoriti muče i da ima mnogo nepredviđenih rezultata, a to ima isključivo veze sa emocijama i s time što one utiče da se ne odigra onako kako se želi.

Srbija naredni meč igra protiv Kameruna u subotu od 18 sati, a potom sledi okršaj za plasman na OI sa domaćinom Italijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading