Država pomaže vaterpolo klubove - Jelenić: Partizan će dobiti duplo više nego što je tražio...

Autor:

Sport

07.08.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VŠ) Viktor Jelenić rekao je da je velika stvar za vaterpolo klubove to što je Vlada Srbije prihvatila da finansijski pomogne njihov rad, kao di da će neki klubovi dobiti više sredstava nego što su tražili.

RepublikaFoto: Starsport
Viktor Jelenić

- To je fantastična vest za srpski vaterpolo. Svi klubovi ce dobiti određenu pomoć. Država može da pomogne deo, a svaki klub se snalazi kako se snalazi. To je pod okvirom lokalne samouprave i kako se koji klub snađe- rekao je Jelenić gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

Novčana sredstva dobiće 23 muška kluba (učesnici Regionalne lige, Prve i Prve B lige ) i šest ženskih klubova, a Jelenić je istakao je da će neki klubovi dobiti i više sredstava nego što su tražili.


- U dogovoru sa predsednikom Aleksandarom Vučićem Vaterpolo savez ce dobiti sredstva koja ce podeliti klubovima. Normalno, neće svi klubovi dobiti isto. Prioritet su klubovi koji igraju na međunarodnoj sceni. Svi ti klubovi, a to je devet muških i dva ženska, dobili su pitanje od Saveza koliko im sredstava treba. Svi su odgovorili pismeno i od tih devet klubova, šest je dobilo više nego što je tražilo. Partizan je dobio duplo više nego što je tražio- rekao je Jelenić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading