NOVAKU JEDINO OSTALO DA SE NADA: Uslovi na Olimpijskim igrama NELJUDSKI, Đoković OTVORIO DUŠU!

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković je u izjavi za RTS prokomentarisao meč sa Nemcom Leonardom Štrufom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Servis je napredovao. Život je lakši tad, dosta lakših poena se dobija tada. Automatski se stavlja dodatni pritisak na protivnika. Prvi set je bio neizvestan, bio je izuzetno agresivan, izlazio na mrežu, svaku kraću loptu je koristio. Zbog toga sam igrao dosta lobova, pokušavajući da ne dajem jasnoću šta ću odigrati sledeće. To je taktika, možda sam daleko otišao u objašnjavanje. Odigrao sam bolje i kvalitetnije nego u prvom kolu - rekao je Đoković za "RTS".

Uglavnom je kiša najveći neprijatelj tenisera i ljubitelja "belog sporta" zbog velike pauze i dekoncentracije koja nastupa, ali Đoković u borbi sa vrelinom i vlagom vrlo rado iščekuje kišu:

- Nadam se da će malo pasti kiša, da dune malo jači vetar, da osveži. Kombinacija vlage i vrućine je brutalna. Kad igraš na tvrdoj podlozi, još gore je. Danas je bilo mnogo prijatnije. Nadam se da će i naredni dani biti dobri za igru - dodao je on.

Davidovič-Fokina je sledeći protivnik, a meč je na programu u sredu:

- Poslednjih nekoliko godina sam provodio u Marbelji i Fokina iz jednog mesta pored Marbelje. Poznajem ga, dosta je napredovao, naročito na tvrdoj podlozi. Bio je specijalista za šljaku, sada se oseća bolje i na drugim podlogama - zaključio je Novak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading