SFEROPULOS PRED SC DERBI: ''Moramo da imamo to na umu!''

Autor:

Sport

21.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu očekuje važan duel.

SFEROPULOS PRED SC DERBI: ''Moramo da imamo to na umu!''

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pripremaju se za drugi meč četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige protiv ekipe SC Derbi. Utakmica je zakazana za ponedeljak u 18:30 časova u Podgorici, a tim sa Malog Kalemegdana ima priliku da izbori plasman u polufinale.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos ističe da je neophodno da ekipa odigra mnogo bolje nego u prethodnoj utakmici, koja je završena pobedom u rezultatu 83:81, iako su crveno-beli tokom većeg dela meča bili u rezultatskom zaostatku.

- Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbi i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu - naveo je Grk i dodao:

- Prvo što moramo da imamo na umu je neophodno da igramo na najvišem nivou, znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu, koja ima svoj kvalitet - istakao je Sferopulos.

Crvena zvezda će biti oslabljena neigranjem Adama Hange, koji je trenutno povređen. Međutim, u ekipu bi trebalo da se vrati Nikola Topić posle duže pauze, što može predstavljati dodatno pojačanje za tim u ovom važnom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading