OBRADOVIĆ LJUT NAKON MEČA SA IGOKEOM: Žoc imao šta da poruči!

Autor:

Sport

21.04.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak besan na svoje igrače.

OBRADOVIĆ LJUT NAKON MEČA SA IGOKEOM: Žoc imao šta da poruči!

Foto: KK Partizan/X

Košarkaši Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Igokee rezultatom 101:77 u drugom meču serije, čime su se plasirali u polufinale AdmiralBet ABA lige. Crno-beli će se za plasman u finale boriti sa ekipom Budućnosti, a prva utakmica će se odigrati na domaćem terenu.

Trener akutelnog šampiona regionalnog takmičenja, Željko Obradović je nakon meča bio ljut na neke igrače koji su neozbiljno shvatili ovu utakmicu.

-Jasno je bilo da smo došli sa idejom da pobedimo i izborimo plasman u polufinale. Imali smo veliku podršku sa tribina, hvala navijačima. Momci koji su počeli utakmicu su igrali uzuzetno ozbiljno, neki momci nisu igrali ozbiljno, na žalost, ali smo kontrolisali dešavanja na parketu i zasluženo stigli do polufinala. Okrećemo se duelima sa ekipom Budućnosti, a termine čekamo - istakao je Žoc.

Partizan je sjajno startovao meč, poveo sa 10:0 i 23:6, ali je Igokea uspela da smanji prednost na 28:20. Ipak, ekipa Partizana uspela je da zadrži kontrolu nad utakmicom i na poluvremenu imala je prednost od 11 poena  49:38. Na kraju treće četvrtine, Partizan je imao udobnu prednost od 18 poena  73:55, čime je praktično rešio pitanje pobednika.

U drugom delu kostura, za mesto u finalu ABA lige boriće se ekipe Zvezde i SC Derbija, kao i Mega i Cedevita Olimpije. Očekuje se izuzetno uzbudljiva borba za titulu, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju naredne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading