LEGENDA NBA LIGE OTPISALA DENVER I JOKIĆA: ''Lejkersi ne beže od konkurencije!''

Autor:

Sport

20.04.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

LEGENDA NBA LIGE OTPISALA DENVER I JOKIĆA: ''Lejkersi ne beže od konkurencije!''

Foto: X/Denver Nuggets

Aktuelni šampioni NBA lige, Denver Nagetsi, se pripremaju za prvu rundu plej-ofa gde će se suočiti sa Los Anđeles Lejkersima. Prošle sezone, tim predvođen Nikolom Jokićem je bio izuzetno ubedljiv, osvojivši finalni duel Zapadne konferencije rezultatom 4:0. Međutim, mnogi smatraju da će ove sezone imati znatno teži put. 

Legendarni Šekil O'Nil izneo je svoje mišljenje o ishodu ove serije, verujući da će Lejkersi biti ti koji će izaći kao pobednici.

Foto: Tanjug/AP

 

- Lejkersi. Lejkersi ne beže od konkurencije - poručio O'Nil.

Njegova izjava je naišla na pažnju ljubitelja košarke širom sveta, dodatno podstičući interesovanje za nadolazeći duel. Prvi meč između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa zakazan je za nedelju u 2:30.

Ovaj susret sa nestrpljenjem iščekuju ljubitelji košarke, posebno zbog mogućeg okršaja između Lebrona Džejmsa i Nikole Jokića. Očekuje se da će ova serija biti izuzetno uzbudljiva i da će pružiti košarkaški spektakl koji će dugo ostati u sećanju navijača.

Ove sezone će Denver Nagetsi imati priliku da pokažu svoju snagu i izboriti se za odbranu titule šampiona, ali će im Los Anđeles Lejkersi biti ozbiljan izazov na tom putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading