JOKIĆ JASAN, "LEBRON JE ČUDOVIŠTE": Nikola hrabro govorio o duelu sa Lejkersima

Autor:

Sport

18.04.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Dejvis je čudovište. Lebron je ispisao istoriju, kaže srpski as pred četvrtfinalni duel čija serija počinje u noći između subote i nedelje.

JOKIĆ JASAN, "LEBRON JE ČUDOVIŠTE": Nikola hrabro govorio o duelu sa Lejkersima

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Košarkaši Denvera spremni su za četvrtfinalni duel Zapada NBA lige protiv LA Lejkersa, koje počinje u noći između subote i nedelje po srpskom vrmenu (2.30). Tačnije, Nikola Jokić spreman je za nove duele sa Lebronom Džejmsom. Izabranici Majka Melouna gledali su kako "jezeraši" izbacuju Nju Orleans u plej-inu pijući srpsku rakiju kako bi se malo opustili pred reprizu prošlogodišnjeg finala Zalada u kojem su slavili i posle osvojili šampionski prsten. Imajući sve ovo u vidu, ne čudi da je Džoker bio raspoložen da priča o sudaru sa "Kraljem Džejmsom".

Jokić je istakao da je svaki meč u plej-ofu prošle sezone bio izuzetno težak, a serija sa Lejkersima je bila posebno zahtevna, iako su Nagetsi na kraju slavili rezultatom 4-0. Izrazio je veliko poštovanje prema protivniku, ističući da imaju izuzetno talentovan tim, naročito ističući legendarnog Lebrona Džejmsa.

 

 

- Da budem iskren, svaki meč u plej-ofu prošle sezone je bio težak. Serija sa Lejkersima je verovatno bila najteža serija koju smo imali otkako sam ja ovde. Imaju stvarno odlično sklopljen tim, čak iako im se nekoliko momaka vratilo. Imam veliko poštovanje prema njima, mislim da će svakako biti interesantna serija - kaže Nikola i dodaje:

- Mislim da umemo dobro da se nosimo sa njima. Nijedan put nije lako, oni bi mogli nekoliko stvari da urade drugačije u ofanzivi, mi bismo mogli da ubacimo neke druge momke na njihove glavne igrače, tako da će košarkaški gledano to biti vrlo interesantno, taktički, sa pozicije strategije.

Nikola je izrazio duboko poštovanje prema Lebronu Džejmsu, ističući da je on ušao u istoriju košarke svojim izuzetnim veštinama i sposobnostima da pobeđuje na različite načine.

- Treba ih zaustaviti u tranziciji, posebno Lebrona, ako je moguće dobiti ih pod košem. Dejvis je tu pravo čudovište, potom sprečiti poene iz odbitaka, neutralisati šutere za tri poena, jer su do sada bili veoma dobri u tome. Detalji će napraviti veliku razliku. Džejms je ušao u istoriju. Stvari koje radi na terenu... To je nešto posebno. Pobeđivao je na mnoge načine, može da postigne poene iz bilo koje pozicije. On je čudovište. Poštujem ga, on je veoma dobar košarkaš, jedan od najboljih, i uživam da igram protiv njega - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading