SFEROPULOS POSLE PROVLAČENJA PROTIV DERBIJA: Ovo je poslednji alarm za ekipu!

Autor:

Sport

15.04.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kroz iglene uši"

SFEROPULOS POSLE PROVLAČENJA PROTIV DERBIJA: Ovo je poslednji alarm za ekipu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su poveli sa 1:0 u plej of seriji regionalne lige protiv Studentskog centra nakon neverovatnog preokreta u Areni - 83:81.

Zvezda je iz Istanbula prenela užasnu energiju i na regionalnu ligu, pa se videlo odmah na startu da će velike probleme imati domaći sa izuzetno "nabrijanom" ekipom SC Derbija. Mnogo izgubljenih lopti, faulova u napadu i loših rešenja krasilo je igru crveno-belih u prvoj deonici, što su "Studenti" i te kako znali da iskoriste i steknu plus koji do poslednjeg minuta nisu ispuštali, a onda su pali.

Janis Sferopulos svestan je da je bilo mnogo propusta u igri, te da je ovo poslednji alarm za ekipu da se "probudi".

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Studentski centar

- Poveli smo u seriji i to je najvažnije. Iza nas je loša utakmica, ali je ekipa pokazala karakter i veliko srce, uspela je nadoknadi minus od 18 poena i stigne do pobede. SC Derbi je odlična ekipa, koja je odigrala na visokom niovu. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, mnogo promašaja, bili smo nervozni. Međutim, kada je bilo ključno, borili smo se za svaku loptu i stigli do pobede, izjavio je Janis Sferopulos pa dodao:

- Da li je ovo poslednji alarm? Jeste. Ovo je definitivno poslednji trenutak da se ekipa podigne, posle teškog poraza od Efesa i posle prikazanog protiv SC Derbija. Ako želimo, a želimo da se borimo za trofej, moramo da odigramo daleko, daleko bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading