U ČAST DEJANA MILOJEVIĆA! Partizan savladao Valensiju!

Autor:

Sport

12.04.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa uvertira pred oproštaj od Evrolige.

U ČAST DEJANA MILOJEVIĆA! Partizan savladao Valensiju!

Foto: Starsport

U utakmici koja je bila uvertira meču 34. kola Evrolige, veterani košarkaškog kluba Partizan su ostvarili pobedu nad svojim vršnjacima iz Valensije rezultatom 86:72. Ova utakmica je imala poseban značaj, jer je bila posvećena sećanju na prerano preminulog Dejana Milojevića, koji je tokom karijere nosio dres oba kluba. Crno-beli su emotivno obeležili ovaj susret noseći dresove iz sezone kada je Miloje bio član kluba iz Humske.

Sastav timova

Sastav Partizana je bio impozantan, uključujući Tozu Zorkića, Vladimira Petrovića, Aleksandra Rašića, Milenka Tepića, Uroša Tripkovića, Predraga Šuputa, Novicu Veličkovića, Sašu Pavlovića, Luku Bogdanovića, Kostu Perovića, Vladimira Micova, Branka Sinđelića, Dejana Borovnjaka i Ratka Vardu, a na klupi ih je predvodio trener Miško Marić. Za špansku ekipu su nastupali Kosta Perović i Vule Avdalović.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Valensija


Nastavak veteranskih utakmica

Ova utakmica je deo serije veteranskih susreta, a predstavljala je priliku za odmeravanje snaga između dve ekipe pre meča Evrolige u Valensiji. Iako je Partizan i ovoga puta izašao kao pobednik, važno je napomenuti da rezultat nije uvek u fokusu ovakvih susreta. Sećanje na Dejana Milojevića će živeti večno, a njegovi bivši klubovi, saigrači i prijatelji će se potruditi da održe nešto u njegovu čast barem jednom godišnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading