RAT SE NASTALVJA: Lesor ušao u klinč sa novinarom zbog pozivke upućene na račun Zvezde!

Autor:

Sport

12.04.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti.

RAT SE NASTALVJA: Lesor ušao u klinč sa novinarom zbog pozivke upućene na račun Zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde izgubili sinoć od Anadolu Efesa ubedljivim rezultatom 100:55 u poslednjem regularnom kolu Evrolige. Nakon ovog poraza tima sa Malog Kalemegdana ugašene su nade Partizana za plasman u plej-in. Posle večeri za zaborav crveno-belih digla se velika prašina od strane crno-bele javnosti.

Naime, paljbu su osuli kapiten Partizana, Kevin Panter, potom i bivši igrači poput Matijasa Lesora i Dalasa Mura, kao i trenera Olimpije Mlana, Etore Mesina. Italijanski novinar Marko Paljaričo odgovorio je na prozivke Lesora upućene Zvezde i istakao da ne može da veruje da su stvarno verovali u pobedu crveno-belih protiv Efesa, koji je igrao meč sezone.

Nije mu Lesor ostao dužan, pa mu je odgovorio na to. Igrač Panatinaikosa je uporedio sinoćni susret u Istanbulu sa njihovim protiv Albe iz Berlina.

- Naša utakmica protiv Albe je bila u istom kontkstu. Poslednji tim u ligi, bez svojih najboljih igrača koji su povređeni, bez ičega za šta bi igrali, a mi igramo za prva četiri mesta, a oni su pokušali da se bore i da odigraju sa PONOSOM - poručio je Lesor.

Naravno ni Italijan nije ostao bez reči.

- Misliš na istu Albu koja je izgubila 45 razlike od Fenerbahčea pre dve nedelje ili 45 protiv Makabija pre mesec dana? Ako Partizan nekoga treba da krivi što nije u plej-inu, onda su to oni sami. Kada stavite svoju sudbinu u tuđe ruke, to je retko kada dobra ideja - naveo je Paljaričo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading