U PORODICI DONČIĆ JE CRVENA ZVEZDA ZAKON! Ovo će oduševiti sve DELIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko osim Zvezde.

U PORODICI DONČIĆ JE CRVENA ZVEZDA ZAKON! Ovo će oduševiti sve DELIJE! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Otac Luke Dončića - verni navijač Crvene zvezde

Saša Dončić, otac košarkaške zvezde Luke Dončića, nedavno je dao zanimljiv intervju za slovenačku "Arenu sport", otkrivajući svoje čvrste navijačke preferencije.

Neumoljivi navijač

Novinari su pokušali da ispitaju Sašu Dončića o njegovim navijačkim sklonostima, ali su se suočili sa njegovom nepokolebljivom posvećenošću Crvenoj zvezdi. Bez obzira na pokušaje da ga "slome" različitim formulacijama pitanja, Saša je istrajao u svojoj podršci svom omiljenom klubu.

Univerzalna ljubav prema sportu

Na pitanje o tome za koga još navija, Saša je odgovorio: "Sport je industrija koja spaja ljude, tako da ja volim sve što je vezano za sport." Potom je i na pitanje za koga navija van nekadašnje Jugoslavije usledio odgovor - Crvena zvezda. Ovaj odgovor jasno pokazuje njegovu univerzalnu ljubav prema sportu uopšte, dok je njegova lojalnost prema crveno-belim bojama neosporna.

Luka Dončić i njegova podrška


Nije tajna da i Luka Dončić deli očevu vernost Crvenoj zvezdi. Često se putem društvenih mreža može videti kako iz se sjajni bek Maveriksa pohvali da iz NBA lige podržava i prati svoj voljeni klub, dok Saša nije propuštao priliku da prisustvuje nekim košarkaškim utakmicama u Beogradu i pruži podršku timu Janisa Sferopulosa, ali i prethodnim trenerima kluba sa Malog Kalemegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading