ČOVIĆ ISKRENO O TOMPKINSU: Prvi čovek Zvezde otkrio koliko su do sada platili za Amerikanca!

Autor:

Sport

09.04.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Real Madrida konačno debitovao za Zvezdu.

ČOVIĆ ISKRENO O TOMPKINSU: Prvi čovek Zvezde otkrio koliko su do sada platili za Amerikanca!

Foto: Starsport

Predsednik košarkaša Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je u emsiji Indirektno na televiziji K1 gde je govorio o košarku crveno-belih, Treju Tompkinsu. Amerikanac je pre dva meseca došao na Mali Kalemegdan, a tek protiv Splita u prošlom kolu AdmiralBet ABA lige zabeležio debitanski nastup. 

Republika

Foto: ABA liga

Dugo čekao na debi: Trej Tompkins

Čović je otkrio koliko je Zvezdu košao bivši igrač Real Madrida. On je naveo da je u pitanju cifra od 20.000 evra, što je manje u odnosu u poređenju na potencijalna godišnja primanja od preko miliona evra.

- Na četvorci je doveden kasnije Tompkins, koji je juče igrao prvu utakmicu sa Splitom. On je kod nas dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo - jasan je Čović

Tompkins je karijeru započeo u Los Anđeles Klipersima, da bi se ubrzo uputio u Evropi, u Nižnji Novgorod. Najbolje partije u karijeri pružao je u dresu Real Madrida sa kojim je osvojio Evroligu 2018. godine u Beogradu. Od maja prošle godine nije zabeležio nijedan nastup sve do utakmice sa Splitom zbog povrede, a poslednji agnažman mu je bio Zenit iz Sankt Peterzburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading