ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda DOVELA STRAŠNO POJAČANJE za SAMO 20 HILJADA evra!

Autor:

Sport

08.04.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da se može napraviti bolji posao.

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda DOVELA STRAŠNO POJAČANJE za SAMO 20 HILJADA evra!

Foto: KK Crvena zvezda

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović večeras gostuje u emisiji "Indirektno" na TV K1. Tamo se dotakao i samog budžeta kluba za tekuću sezonu.

U gostovanju je govorio o mnogim temama, uspesima večitih, ideji o oba beogradska kluba u Evroligi, Željku Obradoviću, ali je otvorio sa nekadašnjim uspesima Zvezde, konkretno poslednjim ulaskom u drugu fazu najelitnijem takmičenja Starog kontinenta. 

Takođe se dotakao ovosezonskih pojačanja i objasnio plan skautinga. Posebno je zanimljiva cena usluga Treja Tompkins, nekadašnjeg šampiona Evrope sa Realom iz Madrida. 

Foto: Starsport

Nebojša Čović

- Doveli smo Gilespija na poziciji pet, a ne na poziciji četiri. Na četvorci je doveden kasnije Tompkins, koji je juče igrao prvu utakmicu sa Splitom. On je kod nas dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo. Nismo mogli da dovedemo Mohameda. Potrebne su pare, a njih nikad dovoljno. Dobili smo značajna sredstva od države. Ove sezone 4,6 miliona, ali to nije dovoljno za sve. Mi još važimo za stabilne klubove u smislu da li ćete ispoštovati ugovor, dugovati ili nećete. Kada dođe kraj sezone ili početak nove, nikada, evo ovo je 13. sezona, ni u jednoj sezoni nisam imao zatvoren budžet na početku, imao sam 30-50%, a ostalo je bilo snalaženje. Krpili smo, tako to funkcioniše - istakao je predsednik Crvene zvezde. 

Dotakao se i ostanka Miloša Teodosića. 

- To je njegov izbor, što se mene tiče, Teodosić treba da ostane.

Kaže da još nije jasno ni koje će takmičenje Zvezda igrati.

- Šta mi igramo sledeće sezone? Da li ste sigurni da ćemo igrati Evroligu? Da li je sigurno da će biti dva tima? 95% je sigurno za prvaka AdmiralBet ABA lige? A da li će biti dva, to niko ne može da kaže. Igrači kada dolaze oni gledaju da li gledate Evroligu ili ne. Opet se vraćamo na to kako bi utakmice izgledale u Grčkoj, Turskoj, kakvo će biti finale - zaključio je Nebojša Čović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading