KONAČNO POZNATO KO ĆE VODITI CRVENU ZVEZDU SLEDEĆE SEZONE?! Da li VAS iznenađuje ODABIR?!

Autor:

Sport

08.04.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da će mnogi biti zadovoljni.

KONAČNO POZNATO KO ĆE VODITI CRVENU ZVEZDU SLEDEĆE SEZONE?! Da li VAS iznenađuje ODABIR?!

Foto: Starsport

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezdaNebojša Čović večeras gostuje u emisiji "Indirektno" na TV K1. Tamo se dotakao i samog budžeta kluba za tekuću sezonu.

U gostovanju je govorio o mnogim temama, uspesima večitih, ideji o oba beogradska kluba u Evroligi, Željku Obradoviću, ali je otvorio sa nekadašnjim uspesima Zvezde, konkretno poslednjim ulaskom u drugu fazu najelitnijem takmičenja Starog kontinenta. 

Ipak, mnogima je privukao pažnju jedan deo izjave kada Čović navodi da će "Janis Sferopulos skautirati ekipu", što bi trebalo da znači da će Grk ostati stručnjak i na kraju sezone. 

Foto: Starsport

Nebojša Čović

- Prvo da jednu stvar raščistimo. Ne treba da nasedamo na priču iz drugih sredina da je važna Evropa, a da nije ništa drugo važno. Osvojili smo 23 trofeja, i ABA liga je evropsko takmičenje. Nismo ekipa za potcenjivanje u Evroligi, nema koga nismo pobedili. Mi odemo tako izgubimo od Asvela, pa u Milanu dobijemo Armani. Naša je želja da napravimo konfiguraciju tima koja može da bude konkurentna. Videćemo kako će trener Sferopulos skautirati ekipu. AdmiralBet ABA liga obezbeđuje kontinuitet igranja u Evroligi. Nama je važna i domaća liga, neverovatno je da neko ne igra ligu dve godine, a dobija pare od države. Ne možete tako da nipodaštavate, a da nemate nikakvu sankciju. Nama je važan i Kup. I na kraju šta ste uradili u Evroligi? Na kraju se samo broje trofeji. Ne živi se od minulog rada. - rekao je Čović. 

Iako su mnogi razočarani uspesima Zvezde ove sezone, retko ko krivi Janisa Sferopulosa, tako da je sigurno većina delija zadovoljna ovom izjavom. Svakako, ostaje da se vidi da li će se reči predsednika obistiniti i ostaviti Grka na klupi crveno-belih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading