DOBRO JE ŠTO SAM OTIŠAO IZ ZVEZDE! Simonović otkrio da li će se vratiti iz Bešiktaša u Beograd!

Autor:

Sport

07.04.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kad se slegnu utisci, pa da vidimo šta je najbolje"

DOBRO JE ŠTO SAM OTIŠAO IZ ZVEZDE! Simonović otkrio da li će se vratiti iz Bešiktaša u Beograd!

Foto: Starsport

Marko Simonović

Došao je u Zvezdu da zameni odlazak Filipa Petruševa. Imao je sjajno Svetsko prvenstvo sa Crnom Gorom, a delije su bile oduševljene vestima da će Marko Simonović krenuti putem Beograda iz Čikaga. Međutim, ponekad se dogodi da stvari jednostavno ne idu, pa je to bila situacija i sa mladim košarkašem koji nije pronašao svoje mesto u sistemu Janisa Sferopulosa, a ni Duška Ivanovića pre toga.

Simonović je zbog toga u dogovoru sa klubom otišao na pozajmicu u Bešiktaš, a u izjavi za "Meridian sport" otkrio je da misli da je doneo pravu odluku.

Stekao sam određeno iskustvo u Zvezdi, ali odlučio sam da promenim sredinu, naravno, u dogovoru sa klubom. Osetio sam da mi je to bilo potrebno. Dosad se pokazalo kao dobra odluka. U dogovoru sa ljudima iz Crvene zvezde i Bešiktaša ćemo doneti odluku za narednu sezonu. Kad se slegnu utisci, pa da vidimo šta je najbolje - rekao je nekadašnji igrač Čikago Bulsa.

Istakao je da se od samog početka odlično snašao.

- Od prvog dana sam se super uklopio. Grad je fenomenalan, pruža mnogo prilika. Saigrači su me super prihvatili, pogotovu trener Alimpijević, iako ga nisam poznavao ranije. Tu je i moj dobar prijatelj, kondicioni trener Marko Sekulić, sa kojim imam sjajan odnos i to mi je mnogo pomoglo da uđem u ritam - dodao je Simonović i za kraj uporedio sistem u dva kluba:

- U Alimpijevićevom sistemu je odbrana veliki faktor. Vodi se računa o svim detaljima, ali posebno o odbrani. Nismo u Zvezdi toliko igrali hedge (odbrana pik en rola iskakanjem, prim. aut.), ali to često igramo ovde sa obe centarske pozicije, pa se trudim da popravim igru u defanzivi i pomognem ekipi na svaki mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading