ISTIČE MU UGOVOR, ALI NE RAZMIŠLJA O SVOM OSTANKU! Jedino što je LARKINU na pameti je Crvena zvezda!

Autor:

Sport

06.04.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletan fokus košarkaša Efesa.

ISTIČE MU UGOVOR, ALI NE RAZMIŠLJA O SVOM OSTANKU! Jedino što je LARKINU na pameti je Crvena zvezda!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak gostuju Efesu u okviro 34. kola Evrolige. Za njenog protivnika, ovo je sudbonosni meč jer mu pobeda donosi prolazak u plej-in fazu, a za klub sa Malog Kalemegdana, utakmica nosi gorak ukus jer, ne samo da nema rezultatski značaj u očima crveno-belih košarkaša, nego i eventualna pobeda pomaže Partizanu, najljućem rivalu. 

Dosta je potresa u turskoj ekipi u poslednje vreme. Od sledeće sezone, trener će biti iskusni Ćavi Paskval, takođe se spekuliše o dolasku Kendrika Nana iz Panatinaikosa, a ono što je najinteresantnije, Šejnu Larkinu ističe ugovor, a produžetka nema na vidiku. 

Ipak, Amerikanac je potpuno fokusiran na svoju ekipu i ne razmišlja o ostanku ili odlasku iz Istanbula.

Foto: Starsport

Šejn Larkin

- Efes zna moja osećanja prema njima. Već dugo dajem sve ovom klubu. Ali nikad se ne zna šta će budućnost doneti, moram da se fokusiram na sledeći meč. Ovo je trenutno najvažnije. Videćemo šta će se desiti na leto kada dođe vreme. Moj pun fokus je sada na mom timu, dugujem im sve što imam - rekao je Larkin, i dodao da mu je na pameti samo susret sa klubom sa Malog Kalemegdana:

- Moram da ostanem fokusiran u trenutku, i to je ono što radim. Ne razmišljam ni o čemu drugom. Zato mi je sada jedino važno naša utakmica protiv Crvene zvezde sledeće nedelje - zaključio je Larkin samouvereno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading