ČOVIĆ PRONAŠAO SVOG NASLEDNIKA! Prvi čovek Zvezde objasnio LOŠU sezonu u Evroligi, pa poručio ko će da ga ZAMENI!

Autor:

Sport

06.04.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da je on čovek koji ima dovoljnu energiju"

ČOVIĆ PRONAŠAO SVOG NASLEDNIKA! Prvi čovek Zvezde objasnio LOŠU sezonu u Evroligi, pa poručio ko će da ga ZAMENI!

Foto: Starsport

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović u intervjuu za "Meridian sport" otkrio je da misli da je pronašao adekvatnog čoveka koji može da ga zameni na toj funkciji.

- Mislim da sam ga pronašao. Ozbiljno vam kažem, počeo je Čović, a potom objasnio:

- Mislim da je to Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora! Znate da nikad nisam hvalio pro forme, kao što nikad nisam ni napadao pro forme. Mislim da je on čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci. I stvarno mislim da smo pogodili sa čovekom, kao i sa dobrim brojem ljudi u Upravnom odboru. U tom skautingu, za razliku od ovog igračkog, nismo promašili. Mislim da je ovaj skauting vrlo bitan kao potencijal da više nikada ne promašite ili da promašite što manje. Jer, uvek ćete da mašite i u tom igračkom skautingu.

Republika

Foto: Republika.rs

Željko Drčelić

Potom je objasnio razloge neuspešne sezone u Evropi.

- Nama je sezona loša sa aspekta Evrolige iz jednostavnog razloga što nismo imali sreće, a sa druge strane u skautingu smo napravili greške oslanjajući se na iskusnog trenera i čoveka koji jako dobro poznaje košarku Duška Ivanovića. Šabaza Nejpira smo doveli da bude prvi plejmejker, a on nije bio ni peti. A kad vam se sruši kuća na pleju onda znate šta se događa. S tim što je Jago doveden da bude treći plej, pa je postao prvi. Pratilo nas je i mnogo povreda, nismo imali dovoljan stepen posvećenosti u skautingu i platili smo cenu tih promašaja preko Evrolige. Nema kukanja. Odmah sam rekao da smo napravili greške u skautingu, sad ko je odgovoran, mi smo. Pa ko? Evo, ja sam! Pa šta? Sešćemo, videćemo. Je l’ vi to znate bolje? Izvolite, dođite. Nemoj samo da kao Mapetovci pričate sa balkona. Već izvol’te radite - dodao je prvi čovek Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading