DOBRE VESTI! I AKO NI PARTIZAN NE PROĐE DALJE U EVROLIGI, PLEJ-IN ĆE SE GLEDATI U BEOGRADU! Evo i kako!

Autor:

Sport

05.04.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobijena je dozvola.

DOBRE VESTI! I AKO NI PARTIZAN NE PROĐE DALJE U EVROLIGI, PLEJ-IN ĆE SE GLEDATI U BEOGRADU! Evo i kako!

Foto: Starsport

Makabi osigurao mesto u plej-inu Evrolige sa podrškom navijača u Beogradu

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva obezbedio je svoje mesto u plej-inu (a možda i plej-ofu) Evrolige i imaće podršku navijača u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Kao sedmoplasirani na tabeli, Makabi će imati prednost domaćeg terena, a zbog toga su od beogradske policije zatražili dozvolu za prisustvo publike na utakmicama. Dobijena je potvrdna informacija da će do 250 ljudi moći da prisustvuje mečevima u plej-inu, dok će u klubu nastaviti da rade na tome da u plej-ofu, ukoliko se plasiraju, dobiju dozvolu za veći broj prisutnih.



Podrška navijača ključna za Makabi

Ova vest donosi veliko uzbuđenje među navijačima Makabija, jer će imati priliku da podrže svoj tim posle dužeg vremena u Beogradu. Prisustvo publike na sportskim događajima u ovoj meri postalo je retkost u vreme rata na Bliskom istoku, što dodatno naglašava značaj ove odluke za klub i navijače. Atmosfera u hali "Aleksandar Nikolić" sigurno će biti interesantnija sa prisustvom makar 250 strastvenih navijača tima iz Tel Aviva.

Posvećenost kluba i nadanje za većim brojem navijača

Makabi će nastaviti da radi na tome da obezbedi podršku većeg broja navijača u slučaju plasmana u plej-of. Nadaju se da će uspeti da obezbede dozvolu za veći broj prisutnih, kako bi atmosfera u dvorani bila inspirativnija po igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
trt

06.04.2024 12:41

Arena i dalje puni kasu, svi zadovoljni