OBRADOVIĆ OSTAJE: Trener neće nigde dokle god ima rezultate

Autor:

Sport

04.04.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žele održiv i skladan projekat na duže staze.

OBRADOVIĆ OSTAJE: Trener neće nigde dokle god ima rezultate

Foto: www.profimedia.rs

Željko Obradović u zagrljaju sa Sašom Obradovićem

Košarkaši Monaka ove sezone pod patronatom Saše Obradovića igraju na vrhunskom nivou i nadomak su novog fajnal-fora. Takođe, francuski tim ne bi mogao da funkcioniše bez motora ekipe Majka Džejmsa koji je nedavno postao najbolji strelac Evrolige oborivši rekord Vasililsa Spanulisa. Zato, po svemu sudeći, tandem Obradović-Džejms je prava kombinacija za Kneževe, pa je generalni menadžer kluba Oleksij Jefimov istakao da neće biti problema oko obnove saradnje.

Republika

Foto: printscreen

Oleksij Jefimov

- Ima i Obradović ugovor. Kao i prošle godine, glasine se samo ređaju. Ali, on je sa nama. Ne vidim ni jedan razlog za promenu. Apsolutno mu verujemo. Nije u pitanju čovek, nego njegove metode. Želimo održiv i skladan projekat. Na duge staze, možemo da gradimo samo na poverenju, da gradimo odnose koji će nam pomoći da imamo visoke ciljeve – rekao je Jefimov, pa se dotakao i Džejmsa:

- Džejms ima ugovor u rukama, u pitanju su samo detalji. Razgovaramo o produžetku saradnje. Siguran sam da će Majk nastaviti da igra za Monako i sledeće sezone. On je deo istorije kluba. U Monaku je pokazao da može da bude povezivan sa organizacijom. Ovo je prvi put da je proveo više od dve sezone u jednom klubu. Nadamo se da će biti i više od tri. On je pre svega takmičar. Ostaće i zato što se ovde bori za titule.

Monako večeras od 19.00 časova dočekuje Žalgiris u okviru 33. kola Evroliga, a trenutno se nalazi na trećem mestu sa 42 boda kao i Panatinaikos koji je na poziciji iznad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading