OBRADOVIĆ BLISTAO: Ponos je BITI TRENER Majka Džejmsa!

Autor:

Sport

07.03.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak hvali svog najboljeg igrača.

OBRADOVIĆ BLISTAO: Ponos je BITI TRENER Majka Džejmsa!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Monaku rezultatom 98:80(25:17, 21:21, 23:22,29:20) u okviru 28. kola Evrolige.
Ova utakmica je ostala u senci dostignuća Majka Džejmsa koji je postigao 20 poena i postao najbolji strelac u istoriji Evrolige sa 4.465 poena, a iza sebe je ostavio legendu Olimpijakosa i sadašnjeg selektora Grčke Vasilisa Spanulisa. Džejms je bio i najbolji u domaćem timu sa 20 postignutih poena, a veliku podršku imao je u Eliju Okobu koji je dodao 14 poena uz 7 asistencija.

Do rekorda je Majk došao sredinom druge četvrtine, utakmica je zastala da mu se oda priznanje.

Veselo je bilo u svlačionici gde su saigrači slavili zajedno sa njim.

 

 

Nakon pobede svog tima, trener Saša Obradović pričao je o svom najboljem igraču.

 - Lepo je biti trener Majka Džejmsa. Ponosan sam, velika je čast. O utakmici nema mnogo da se kaže. Treba da cenimo ovaj trenutak. Zaslužio je da ga slavimo kao heroja - kratak je bio Obradović.

Što se Crvene zvezde tiče,najbolji u njihovim redovima bio je Luka Mitrović koji je postigao 18 poena, dok su dvocifreni bili i Jago koji je dodao 16 poena, kao i Gedraitis i Bolomboj sa 13 odnosno 12 pogodaka.

Zvezda je ostala na 10 pobeda uz 18 poraza i zauzima 16. mesto u Evrloligi, dok je Monako sa skorom 18-10 na poziciji četiri.

U narednoj rundi, crveno-beli će dočekati Makabi u Beogradu, dok će Monako u goste Albi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading