SAGA JE ZAVRŠENA! Majk DŽejms POTPISUJE ugovor isa OVIM evroligašem!

Autor:

Sport

16.03.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac nastavlja misiju u Kneževini.

SAGA JE ZAVRŠENA! Majk DŽejms POTPISUJE ugovor isa OVIM evroligašem!

Foto: Starsport

Majk Džejms

Grčki novinar Sotiris Vetakis preneo je informaciju da će Majk Džejms ostati u Monaku i da će potpisati novi, trogodišnji ugovor vredan devet miliona evra.

Ova vest je potvrđena i od strane američkog košarkaša koji je nedavno oborio rekord Evrolige po broju poena, kada je postao najbolji strelac u istoriji najelitnijeg klupskog takmičenja.

Amerikanac je nedavno postao najefikasniji košarkaš u istoriji evroligaškog ranga, prestigavši legendarnog Vasilisa Spanulisa sa datim koševima. Ovaj podvig je ostvaren na utakmici protiv Crvene zvezde, čime je američki košarkaš ispisao istoriju.

 

 

U avgustu će Majk Džejms napuniti 34 godine, a svestan je da se bliži kraju svoje sjajne košarkaške karijere. Već sredinom februara je nagovestio da će njegov naredni ugovor verovatno biti i poslednji.

- Bilo je letos dosta spekulacija u vezi moje karijere, ali po svemu sudeći, ostaću u Monaku do kraja karijere - izjavio je Džejms.

Letos su kružile spekulacije da bi Majk Džejms mogao da pređe u Partizan kod trenera Željka Obradovića. Međutim, na kraju je odlučio da ostane u Monaku, gde će, izgleda, završiti svoju bogatu košarkašku karijeru.

Izabranici Saše Obradovića zauzimaju visoko treće mesto u Evroligi, odmah iza najvećih rivala Real Madrida i Barselone, a u prethodnom kolu slavili su na gostovanju berlinskoj Albi rezultatom

U narednom "duplom kolu" elitnog ranga, "kneževi" će u okviru 30. runde ugostiti Armani (sreda, 19.00), dok posle toga dočekuju Valensiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading