ŠEJN LARKIN NAPUŠTA EFES! DOLAZI U PARTIZAN?! Ponude VEĆ IMA!

Autor:

Sport

04.04.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ajkula u moru evropskih transfera.

ŠEJN LARKIN NAPUŠTA EFES! DOLAZI U PARTIZAN?! Ponude VEĆ IMA!

Foto: Starsport

Iako aktuelna sezona nije ni blizu završena, već su počele spekulacije o mogućim pojačanjima u Evroligi. Nedavno se pojavila informacija da Efes na čelu sa budućim stručnjakom Ćavijem Paskvalom sprema bogatu ponudu za udarnu iglu Panatinaikosa, Kendrika Nana. 

Takođe, jedna od zanimljivijih saga je budućnost Marija Hezonje. Hrvat je već dva puta odbio da produži saradnju sa Real Madridom, a navodno je utančio sve detalje sa pomenutim atinskim klubom, tako da je sve izvesnije da ćemo ga gledati u Grčkoj od naredne sezone. 

Sada su španski mediji preneli da Šejn Larkin nije dobio predlog o produžetku saradnje sa Efesom, te da će na leto tražiti novi klub. Takođe, navodi se da ima ponude od dva neimenovana evroligaška kluba.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Alen Smailagić i Šejn Larkin

Ono što sve iz Srbije zanima - šta nam kuvaju večiti za letnju pauzu? Za sada se šuškalu o Ajzei Kenanu u Partizanu, te lude želje grobara poput super Marija i Čime Monekea. Sigurno da maštu golica Larkinovo ime na slobodnom tržištu, ako uzmemo u obzir koliko su se izdašno beogradski klubovi pokazali u prethodnoj sezoni po pitanju transfera. 

Da li bismo mogli gledati američkog košarkaša u Partizanu? Svakako da zvuči zanimljivo, a naročito samu ideju mistifikuju dva nepoznata udvarača. Larkin je sam izrazio oduševljenje crno-belom publikom u jednom od razgovora.  

- Nikad nisam igrao u dvorani gde 15, 20 ili 22 hiljade navijača stoji, peva, skače i vrišti sat i po vremena. To je jednostavno drugačiji nivo privrženosti klubu -  rekao je Larkin između ostalog u intervjuu za portal „Basketball Sphere" svojevremeno. 

Kao što je to bio slučaj sa Hezonjom i Monekeom, ovo se može shvatiti kao mig, ali zavisiće sve od finansijskih potraživanja, planova uprave i naravno instance koja se pita za sve, velikog Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading