TRANSFER BOMBA NA POMOLU?! Najveći rival PARTIZANA KRADE jednog od NAJBOLJIH U EVROLIGI?!

Autor:

Sport

04.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi uzdrmalo Stari kontinent.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU?! Najveći rival PARTIZANA KRADE jednog od NAJBOLJIH U EVROLIGI?!

Foto: Starsport

Košarkaši Panatinaikosa su ove sezone uzdrmali evropsku košarku dovođenjem najvećih imena u svoje redove za basnoslovne novce. Uspeli su da otrgnu Matijasa Lesora Partizanu, a kada su crno-beli izrazili interes za nekadašnju NBA zvezdu Kendrika Nana, "zeleni" su brzo reagovali i doveli Erginu Atamanu ogromno pojačanje u vidu nekadašnjeg pleja Majamija i Lejkersa. 

Foto: www.profimedia.rs

Kendrik Nan

Međutim, sada bi mogli i da ostanu bez njega, s obzrom da je najveći rival "parnog valjka" za plej-in, Efes, veoma zainteresovan za Nanove usluge. Mediji širom Evrope su preneli da su Turci spremili "veliku vreću" za košarkaša, koji je eksplodirao ove sezone. 

Deluje da je to prva želja Ćavija Paskvala, koji će zasigurno postati novi stručnjak dvostrukog šampiona Starog kontinenta, a ukoliko mu se ideja ispuni, to bi katapultiralo Efes među same favorite za novi vladarski tron. 

 

 

Kendrik Nan ove sezone u Evroligi beleži u proseku 14.8 poena i tri asistencije za Panatinaikos. Prilično mu odgovara Atamanov izolacioni sistem i velika sloboda koju Turčin dopušta svojim igračima na terenu. I sam je istakao da je ovo glavni razlog zbog kog se odlučio da ode put Grčke. 

- Za mene je najjbitnije bilo ko je trener i kakvu igru forsira. Kao što sam rekao, Panatinaikos je novi tim, sa samo dva-tri igrača od prošle sezone. Za mene je bilo očigledno da je bolje priklučiti se u novoformiranu ekipu - istakao je Nan svojevremeno.

Ipak, moguće je da bi bogata ponuda mogla da ga nagna na razmišljanje o selidbi u Istanbul - dokazano plodnom mestu za igrače slične igre, poput Šejna Larkina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading