JOKIĆ JE POKRADEN! Legendarni stručnjak GRMI! "Ovog meseca bi pričali o prvom igraču sa četiri UZASTOPNA MVP priznanja"!

Autor:

Sport

01.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažne reči velikog trenera.

JOKIĆ JE POKRADEN! Legendarni stručnjak GRMI! "Ovog meseca bi pričali o prvom igraču sa četiri UZASTOPNA MVP priznanja"!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Legendarni trener Džordž Karl, koji je u karijeri vodio brojne timove uključujući i Real Madrid, nije skrivao oduševljenje igrama srpskog centra Nikole Jokića.

Međutim, ono što ga je izrazito razljutilo jeste glasanje za MVP titulu regularnog dela lige prošle sezone. Karl je javno prokomentarisao da je Jokić "pokraden" prošle sezone, ističući da bi srpski košarkaš mogao da ispiše istoriju lige kao prvi igrač sa četiri uzastopne MVP titule da mu nije uskraćeno to priznanje.

 

 

Džordž Karl je posebno naglasio da je šteta što Jokić nije dobio MVP titulu prošle sezone, ističući da bi u suprotnom bili svedoci istorijskog dostignuća u košarci. Ovo jasno ukazuje na to koliko je Karl impresioniran Jokićevim igrama i koliko veruje u njegovu izuzetnu kvalitetu.


Podsetimo, uprkos Karlovom ogorčenju, prošle sezone MVP titula je dodeljena Džoelu Embidu, iako je Jokić bio apsolutno dominantan tokom celog takmičenja. Ipak, ove sezone, Jokić se ponovo ističe kao glavni kandidat za osvajanje ovog prestižnog priznanja, što samo potvrđuje njegovu izuzetnu konzistentnost i kvalitet.

Nikola Jokić definitivno nastavlja da oduševljava košarkaške legende, ali istovremeno izaziva kontroverze i postaje predmet žustrih debata o tome da li dobija dovoljno priznanja za svoje izvanredne igre. S obzirom na to da je već osvojio titulu MVP dva puta uzastopno, ostaje da vidimo da li će ove sezone uspeti da se popne na sam vrh i postane prvi košarkaš sa tri vezane MVP titule od Vilt Čemberlena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading